top of page

Vår historie

Old School Recorder

Martins Bingo AS er en kjede av bingohaller i det sentrale østlandsområdet. Den 19.april 2011 startet vi opp bingodrift på Ammerud, Kløfta, og Lørenskog, fra mars 2015 på Råholt og fra mai 2017 på Skjetten. Vi vil gjenkjennes for å yte god service med hyggelig og blidt personale, for å ha trivelige lokaler, for å ha topp spilleplan og for å kunne tilby gjestene våre en meget god spilleopplevelse.

 

Martins Bingo AS er en seriøs aktør i bingomarkedet og vi forholder oss til enhver tid til Lotteritilsynets lover, regler og foreskrifter. Hvert år fordeler vi ca. 12 millioner kroner til lokale lag og foreninger.

 

Foruten det tradisjonelle bingospillet, tilbyr vi våre gjester bingoterminaler som gjør alt for deg - som å krysse av bongene og som automatisk stopper spillet ved bingo. I flere av våre spill har du mulighet til å spille med variert innsats og mulighet til vinne å vinne dobbel gevinst. Det siste nye er at man kan få egne spillekort i bingosalongene, og man kan delta i bingospillene hjemme i stua. Vinner man, går gevinsten inn på ens spillkort og man får ut gevinsten i bingosalongen. Vi kan tilby bingobransjens beste spilleplan, med daglige gevinstutganger på opp mot kr. 120.000,-.

I tillegg har vi en rekke forskjellige automater fra de ledende leverandørene i bransjen og Norsk Tippings Belago-automater. Automatene er plassert i egne arkader – usjenert plassert i forhold til det tradisjonelle bingospillet, men med muligheter for å delta i bingospillet via bingoterminaler.   

bottom of page